Inschrijven

Inschrijfformulier De Week van RGS - 2 tot en met 6 december

Velden met een * zijn verplichte velden!
  • Op dinsdag 3 december in de middag vindt her RGS Event Utrecht plaats in het Provinciehuis in Utrecht. Geef hieronder aan of u aan dit evenement wilt deelnemen.
  • In de week van 2 t/m 6 december vindt een aantal online workshops plaats. Geef hieronder aan welke online workshops u wilt volgen (meerdere online workshops mogelijk)


  • Door u te registreren voor deze bijeenkomst, gaat u (de deelnemer) * ermee akkoord dat uw persoonlijke gegevens worden verwerkt voor registratie-en afhandelingsdoeleinden en om u informatie te sturen in verband met deze bijeenkomst. Alle persoonlijke gegevens worden uitsluitend gebruikt in overeenstemming met de huidige EU-wetgeving inzake gegevensbescherming (AVG) en zullen niet bekend gemaakt worden aan derden die niet betrokken zijn bij de organisatie van deze bijeenkomst, zonder de schriftelijke toestemming van de deelnemer. Tijdens de bijeenkomst worden foto’s en opnames gemaakt. Indien u niet gefotografeerd of gefilmd wenst te worden, kunt u dit aangeven bij aankomst.